Συστατικά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ. μάραθο
- 1 κ.σ. μαραθόσπορο
- 2 αβγά, μεσαία
- 150-180 γρ. σιμιγδάλι, χοντρό
- 100 γρ. φέτα
- 100 γρ. ανθότυρο
- αλεύρι γ.ο.χ., για το πανάρισμα
- 400 ml σπορέλαιο
Για τη σάλτσα
- 50 γρ. μάραθο
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. κοφτό μουστάρδα
- 1 κ.γ. μέλι
- 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
Για το σερβίρισμα
- κρέμα βαλσάμικο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com