Συνταγή για κριθαρότο με σπανάκι και φέτα από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Ρύζι & Πατάτες
Συστατικά
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο, + έξτρα 2 κ.σ. για το σερβίρισμα
- 1 κρεμμύδι, μέτριο
- 600 ml ζωμό, λαχανικών
- 250 γρ. κριθαράκι
- 300 γρ. σπανάκι
- 50 γρ. βούτυρο
- 150 γρ. φέτα, τριμμένη
- 1 ματσάκι βασιλικό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι, + έξτρα, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com