Συστατικά
Για την τσένταρ σoς
- 40 γρ. βούτυρο
- 40 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.γ. κουρκουμά, τριμμένο
- 3 κ.γ. κοφτά μουστάρδα, αγγλική
- 350 ml γάλα
- 300 γρ. τσένταρ, τριμμένο
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.γ. πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 400 γρ. νάτσος
- 1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com