Συνταγή για κεφτεδάκια με σάλτσα μουστάρδας από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
Για τα κεφτεδάκια
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια
- 600 γρ. κιμά χοιρινό
- 1 αβγό
- 1 σκ. σκόρδο
- 3 κλ. δεντρολίβανο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 100 γρ. ψωμί για τοστ
- 1 κ.γ. αλάτι
- πιπέρι
- αλεύρι γ.ο.χ., για το πανάρισμα
- 600 γρ. σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 100 γρ. κρασί λευκό
- 300 γρ. νερό
- 1 κύβο κότας
- 50 γρ. μουστάρδα
Για το σερβίρισμα
- ρύζι μπασμάτι
- θυμάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com