Συστατικά
- 380 γρ. γάλα, χλιαρό
- 1 κ.σ. μαγιά ξηρή
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 560 γρ. αλεύρι σκληρό
- 1 πρέζα αλάτι
- 30 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
Για το μαύρο μείγμα
- 50 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
- 10 γρ. κακάο
- 1 κ.γ. μαύρο χρώμα ζαχ/κής σε πάστα
Για το καφέ μείγμα
- 30 γρ. κακάο
- 20 γρ. γάλα
Για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com