Συνταγή για φασολάκια κοκκινιστά με λουκάνικο από τον Άκη Πετρετζίκη
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Τοποθετούμε μία κατσαρόλα και ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε από 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες και τις βάζουμε στο καυτό τηγάνι. Σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
- Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα βάζουμε στην κατσαρόλα και σοτάρουμε.
- Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε τον κόλιανδρο, το θυμάρι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
- Μεταφέρουμε τα λουκάνικα από το τηγάνι στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τον πελτέ και σοτάρουμε.
Δείτε τα υπόλοιπα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com