Συνταγή για Κρεμ μπρουλέ κολοκύθας από τον Άκη Πετρετζίκη
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά με τη ζάχαρη σε ένα μπόλ με το σύρμα. Δεν τα παραχτυπάμε όμως γιατί δημιουργεί έναν αφρό πάνω από την κρέμα και δεν φαίνεται όμορφο.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια χαμηλά.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160ο C στον αέρα.
- Βάζουμε τα μπολάκια σε ένα βαθύ ταψί.
- Βράζουμε νερό.
Δείτε τα υπόλοιπα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com