Συστατικά
Για το παντεσπάνι
- 110 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 110 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 3 αβγά, μεσαία
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
- 1/2 κ.γ. κίτρινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα, ή 1 κ.γ. κουρκουμά
- βούτυρο, για το ταψί
Για τη γέμιση
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 250 γρ. τυρί κρέμα
Για το σερβίρισμα
- ζάχαρη άχνη
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com