Συνταγή για Muffins με φέτα και πάστα ελιάς από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Αλμυρές Πίτες & Τάρτες
Συστατικά
- 3 αβγά, μεσαία
- 150 γρ. γάλα
- 70 γρ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 100 γρ. ελιές, σε ροδέλες
- 50 γρ. λιαστές ντομάτες
- 100 γρ. φέτα
- 100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 20 γρ. σουσάμι
Για τη σύνθεση
- 50 γρ. πάστα ελιάς
- 300 γρ. τυρί κρέμα
Για το σερβίρισμα
- ελιές, σε ροδέλες
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com