Συμβουλές για φιλετάρισμα ψαριού από τον Άκη Πετρετζίκη

Μαγειρικά μυστικά

Συμβουλές για φιλετάρισμα ψαριού από τον Άκη Πετρετζίκη


























  • Για να φιλετάρουμε τον σολομό, χρειαζόμαστε ένα ευλύγιστο μαχαίρι.

    • Ξεκινάμε κόβοντας το ψάρι κάτω από τα βράγχια και κινούμαστε προς το κεφάλι του ψαριού.
    • Αλλάζουμε κατεύθυνση και κόβουμε προς την ουρά έτσι ώστε να χωριστεί το κεντρικό κόκκαλο από τη σάρκα του ψαριού.
    • Πατάμε δυνατά με το μαχαίρι το κόκκαλο και ξεκινάμε να κόβουμε τοv σολομό παράλληλα με τα κόκκαλα.






















Δες τη συνέχεια στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved