Συστατικά
- 1 1/2 κιλό οσομπούκο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 στικ σέλερι
- 2 καρότα
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 1 φύλλο δάφνης
- 2 γαρίφαλα
- 1 στικ κανέλα
- 1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 100 γρ. κρασί λευκό
- 1 κύβο κότας
- 500 γρ. νερό
- 2 κλ. δεντρολίβανο
- 2 κλ. θυμάρι
Για το σερβίρισμα
- πουρέ πατάτας
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- δεντρολίβανο, τα φύλλα του
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com