Συμβουλές για να ψήσουμε ψάρι στον ατμό χωρίς ατμομάγειρα από τον Άκη Πετρετζίκη

Μαγειρικά μυστικά

Συμβουλές για να ψήσουμε ψάρι στον ατμό χωρίς ατμομάγειρα από τον Άκη Πετρετζίκη























  1. Βάζουμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.
  2. Τοποθετούμε στο κέντρο της κατσαρόλας ένα στρογγυλό κουπάτ, προσθέτουμε νερό μέχρι να φτάσει περίπου το ύψος του κουπάτ ή ένα δάχτυλο πιο κάτω, και τοποθετούμε προσεκτικά ένα πιάτο από πάνω.
  3. Πασπαλίζουμε τα φιλεταρισμένα ψάρια που θέλουμε να ψήσουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ό,τι ψάρια θέλουμε).



















Δες τη συνέχεια στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved