Συμβουλές για να ψήσουμε ψάρι στον ατμό χωρίς ατμομάγειρα από τον Άκη Πετρετζίκη
Μαγειρικά μυστικά
- Βάζουμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.
- Τοποθετούμε στο κέντρο της κατσαρόλας ένα στρογγυλό κουπάτ, προσθέτουμε νερό μέχρι να φτάσει περίπου το ύψος του κουπάτ ή ένα δάχτυλο πιο κάτω, και τοποθετούμε προσεκτικά ένα πιάτο από πάνω.
- Πασπαλίζουμε τα φιλεταρισμένα ψάρια που θέλουμε να ψήσουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ό,τι ψάρια θέλουμε).
Δες τη συνέχεια στο akispetretzikis.com