Συνταγή για κοτομπουκιές παναρισμένες σε γαλέτα από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κοτόπουλο & Γαλοπούλα
Συστατικά
Για τη μαρινάδα
- 200 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- αλάτι
- πιπέρι
- 150 γρ. ξινόγαλο
Για το πανάρισμα
- 100 γρ. γαλέτα
- 1 κ.γ. κάρι
- 1 κ.γ. πάπρικα
- 1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. μαγιονέζα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com