Συνταγή για ramen με πανσέτα από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
Για τον ζωμό
- 1500 γρ. νερό
- 50 γρ. σάλτσα σόγιας
- 1 κ.σ. σησαμέλαιο
- 1 κ.σ. πάστα miso
- 1 κ.γ. σάλτσα worcestershire
- 2 σκ. σκόρδο
- 30 γρ. τζίντζερ
- 1 κύβο κότας
Για την πανσέτα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. πανσέτα
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη σύνθεση
- 375 γρ. νουντλς, αβγού
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 100 γρ. καλαμπόκι, από κονσέρβα
- 2 αβγά, βρασμένα
- 1/4 ματσάκι κόλιανδρο
- 20 γρ. σουσάμι, λευκό
- 20 γρ. σουσάμι, μαύρο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com