Συνταγή για ταρτάρ τόνου με αβοκάντο από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια
Συστατικά
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά τσίλι, με ή χωρίς τα σπόρια, ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. κάππαρη, ξεπλυμένη πολύ καλά και στραγγισμένη
- 1 αβοκάντο, μέτριο, κομμένο σε κυβάκια
- αλάτι
- πιπέρι
- 50-70 γρ. χυμό λεμονιού
- 500 γρ. τόνο, φρέσκο, κομμένο σε κυβάκια 5-8 χιλ.
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- φύλλα κόλιανδρου, για το σερβίρισμα
- σπανάκι baby
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com