Συνταγή για αγκινάρες με σάλτσα κάρι από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Λαχανικά
Συστατικά
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 750 γρ. αγκινάρες
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 20 γρ. βασιλικό
- 20 γρ. δυόσμο
- 1/4 ματσάκι κόλιανδρο
- 20 γρ. τζίντζερ
- 1 πιπεριά τσίλι
- 1 κ.σ. garam masala
- αλάτι
- πιπέρι
- 400 γρ. κρέμα καρύδας
- 300 γρ. νερό
Για το σερβίρισμα
- κόλιανδρο
- πιπεριά τσίλι
- ρύζι μπασμάτι
- 1 λάιμ
- chutney μήλου
- γιαούρτι στραγγιστό
- papadums
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com