Συστατικά
Για την πατισερί
- 500 γρ. γάλα
- 120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 3 κρόκους, από μέτρια αβγά
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 60 γρ. κορν φλάουρ
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 50 γρ. βούτυρο
Για τη βάση
- 200 γρ. αλεύρι μαλακό
- 30 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 πρέζα αλάτι
- 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 αβγό, μέτριο
Για τη σαντιγί
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
Για τη σύνθεση
- 100 γρ. φρούτα, φρέσκα, της αρεσκείας σας
- 1 κ.γ. μέλι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com