Συνταγή για κεφτεδάκια με δυόσμο και ούζο από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
Για τα κεφτεδάκια
- 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, άπαχο
- 300 γρ. κιμά χοιρινό
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 5 φέτες ψωμί για τοστ, μπαγιάτικες μουλιασμένες σε νερό και καλά στιμμένες
- 2 αβγά, ελαφρά χτυπημένα
- 20 γρ. ούζο
- 4 κ.σ. δυόσμο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. πιπέρι
- 1 κ.γ. ρίγανη
Για το τηγάνισμα και το σερβίρισμα
- αλεύρι γ.ο.χ.
- δυόσμο
- τζατζίκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com