Συνταγή για ατομικά ελιόψωμα από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Ψωμιά & Ζύμες
Συστατικά
- 150 γρ. αλεύρι σκληρό
- 350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 7 1/2 γρ. αλάτι
- 35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 275-300 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
- 18 γρ. μαγιά ξηρή
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. θυμάρι, ξερό
- 100 γρ. ελιές, σε ροδέλες ξαρμυρισμένες
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com