Συνταγή για μελιτζάνες μπουργκινιόν από τον Άκη Πετρετζίκη
Ευ Ζην / Αλμυρά
Συστατικά
- 10 κρεμμυδάκια για στιφάδο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. μικρά λευκά μανιτάρια
- 2 μελιτζάνες (400 γρ.)
- 1 κρεμμύδι
- 3 σκ. σκόρδο
- 2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 κ.σ. πελτές ντομάτας
- 500 γρ. κόκκινο κρασί
- 1 κύβο λαχανικών
- 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα + έξτρα για το σερβίρισμα
- 250 γρ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 400 γρ. μείγμα ρυζιού με άγριο ρύζι για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com