Συνταγή για λαβράκι με λαχανικά και κους κους από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια
Συστατικά
Για το κους κους
- 200 γρ. κους κους
- 100 γρ. αρακά, κατεψυγμένο
- 1/4 ματσάκι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- αλάτι
- πιπέρι
- φέτες λάιμ, για το σερβίρισμα
Για τα λαβράκια
- 2 καρότα
- 2 κρεμμύδια, ξερά
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 10 γρ. τζίντζερ, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 2 λαβράκια, καθαρισμένα
- 80 γρ. σάλτσα σόγιας
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com