Συνταγή για Νιόκι γλυκοπατάτας με σκόρδο από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια
Συστατικά
- 2 γλυκοπατάτες, περίπου 550-600 γρ
- 1 αβγό
- 200-300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το άνοιγμα
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. βούτυρο
- 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1/2 κ.γ. μπούκοβο
- 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com