Συστατικά
- 1/2 κιλό φασόλια, λευκά μέτρια
- 1 κ.γ. κοφτό αλάτι
- 2 κλ. σέλερι
- 3 καρότα
- 1 κρεμμύδι, μεγάλο
- 5 σκ. σκόρδο
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 3 φύλλα δάφνης
- 2 κλ. δεντρολίβανο
- 1 κύβο λαχανικών
- 1 μήλο κόκκινο
- 2 λίτρα νερό
Για το σερβίρισμα
- μπούκοβο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- φέτα
- αντζούγιες
- ελιές
- θυμάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com