Συνταγή για πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Γλυκές Πίτες & Τάρτες
Συστατικά
- 130 γρ. βούτυρο
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 2 αβγά
- 210 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 70 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 500 γρ. μαρμελάδα φράουλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com