Συνταγή για Light Caesar salad από τον Άκη Πετρετζίκη
Ευ Ζην / Σαλάτες
Συστατικά
Για τη μαρινάδα και το dressing
- 30 γρ. αντζούγιες, φιλέτα
- 1 σκ. σκόρδο
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- πιπέρι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
Για τη σαλάτα
- 400 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- 2 iceberg
- 100 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα
- 2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 1 κ.σ. δυόσμο, φρέσκο
- 1 κ.σ. ρίγανη, φρέσκια
Για το σερβίρισμα
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 200 γρ. παξιμάδια, κρίθινα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com