Συνταγή για semifreddo με κεράσια και φιστίκια Αιγίνης από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Παγωτά
Συστατικά
- 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
- 1 αβγό, μέτριο
- 3 κρόκους, από μέτρια αβγά
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 400 γρ. κεράσια
- ξύσμα λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
- 70 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα
Για το σερβίρισμα
- κεράσια
- φιστίκια Αιγίνης
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com