Συνταγή για semifreddo με κεράσια και φιστίκια Αιγίνης από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Παγωτά

Συστατικά


  • 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
  • 1 αβγό, μέτριο
  • 3 κρόκους, από μέτρια αβγά
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 400 γρ. κεράσια
  • ξύσμα λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
  • 70 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα

Για το σερβίρισμα

  • κεράσια
  • φιστίκια Αιγίνης







Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved