Συνταγή για κριθαράκι με γκορκοντζόλα και κολοκυθάκια από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Ζυμαρικά
Συστατικά
- 3 κολοκυθάκια
- ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 300 γρ. κριθαράκι
- 200 γρ. κρασί λευκό
- 1 λίτρο ζωμό, κοτόπουλο
- 1 ματσάκι δυόσμο
- 1 ματσάκι θυμάρι
- 1 ματσάκι σχοινόπρασο
- 150 γρ. γκοργκοντζόλα
- 125 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com