Συστατικά
Για το σιρόπι
- 200 γρ. καφέ, εσπρέσο ρόφημα ή στιγμιαίο καφέ
- 100 γρ. νερό
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 40 γρ. λικέρ καφέ, προαιρετικά
Για την κρέμα
- 5 κρόκους, από μεσαία αβγά
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 500 γρ. τυρί κρέμα
- 20 γρ. λικέρ καφέ, προαιρετικά
- 150 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
- 350 γρ. σαντιγί, χωρίς ζάχαρη
Για τη σύνθεση
- 300 γρ. σαβαγιάρ
- 20 γρ. κακάο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com