Συστατικά
Για τη ζύμη
- 250 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 γρ. μαγιά ξηρή
- 1 κ.γ. μέλι
- 375 γρ. αλεύρι για τσουρέκι
- 7 γρ. αλάτι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλεύρι για τσουρέκι, για το άνοιγμα της ζύμης
Για τη σύνθεση
- 300 γρ. σάλτσα ντομάτας
- 60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
- 150 γρ. μοτσαρέλα, σε κομμάτι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- βασιλικό
- μοτσαρέλα
- ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com