Συστατικά
Για τα muffins
- 60 ml σπορέλαιο
- 50 ml ελαιόλαδο
- 130 ml χυμό πορτοκαλιού
- 100 ml νερό, ανθρακούχο
- 190 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 60 γρ. ινδοκάρυδο
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 10 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 100 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
- 20 γρ. φιστίκια, χοντροκομμένα
Για την επικάλυψη
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- ινδοκάρυδο, για το πασπάλισμα (προαιρετικά)
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com