Συνταγή για φιλέτο μπακαλιάρου παπιγιότ με πατάτες ψητές από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια
Συστατικά
Για τις πατάτες
- 4 πατάτες, μέτριες
- αλάτι
- πιπέρι
- 80 γρ. ελαιόλαδο
Για τον μπακαλιάρο
- 2 σκ. σκόρδο
- 80 γρ. ελαιόλαδο
- χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
- 500 γρ. μπακαλιάρο, (4 φιλέτα)
- αλάτι
- πιπέρι
- 8 κλ. θυμάρι
Για το σερβίρισμα
- θυμάρι
- ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com