Συνταγή για χοιρινά σουβλάκια με Caesar σος από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
Για την Caesar σος
- 2 αντζούγιες
- 2 σκ. σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 150 γρ. μαγιονέζα
Για τη μαρινάδα
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. χυμό λεμονιού
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 σκ. σκόρδο, σπασμένη
- 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 1 κ.γ. θυμάρι, αποξηραμένο
Για τα σουβλάκια
- 600 γρ. χοιρινό, λαιμό χωρίς κόκαλο
- 6-8 κλ. δεντρολίβανο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com