Συνταγή για pulled chicken burger από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κοτόπουλο & Γαλοπούλα
Συστατικά
Για τα ψωμάκια
- 270 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου
- 15 γρ. μαγιά ξηρή
- 1 αβγό
- 350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., +έξτρα για το πασπάλισμα της ζύμης
- 150 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
- 50 γρ. μαργαρίνη
- 1 πρέζα αλάτι
- 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 αβγό, για άλειμμα
Για τη γέμιση
- 750 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- 1 λίτρο νερό
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κρεμμύδι
- 1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
- 2 κ.σ. σκόρδο
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 2 κ.σ. εστραγκόν, φρέσκο
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 γρ. μοτσαρέλα, light
- 100 γρ. γκούντα, light
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com