Συνταγή για ψητά ροδάκινα με κρέμα anglaise από τον Άκη Πετρετζίκη

Ευ Ζην / Γλυκά

Συστατικά


Για την κρέμα anglaise

  • 200 γρ. γάλα, 3,5%
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 4 κρόκους, από μέτρια αβγά
  • 1/4 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για τα ροδάκινα

  • 6 ροδάκινα
  • 1-2 κ.σ. ηλιέλαιο

Για το σερβίρισμα

  • 1 κ.γ. κανέλα
  • φύλλα θυμαριού


Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved