Συστατικά
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 1 πρέζα μπούκοβο
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- 1/2 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πιπεριά τσίλι
- 100 γρ. σπιτική κέτσαπ
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 400 γρ. κόκκινα φασόλια, σε κονσέρβα
- 70 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 1/2 ματσάκι κόλιανδρο
- 200 γρ. τσένταρ
- 6 τορτίγιες
Για το σερβίρισμα
- γουακαμόλε
- τσίλι σος
- γιαούρτι στραγγιστό
- φέτες λάιμ
- μυρωδικά
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com