Συνταγή για frangipane με κεράσια χωρίς γλουτένη από τον Άκη Πετρετζίκη

Ευ Ζην / Γλυκά

Συστατικά


  • 280 γρ. κεράσια, ολόκληρα
  • 600 γρ. χυμό κεράσι
  • 80 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
  • 180 γρ. αμύγδαλο, σε σκόνη
  • 80 γρ. βούτυρο καρύδας
  • 3-4 κ.σ. νερό, για άλειμμα
  • 270 γρ. αμύγδαλο, τριμμένο
  • 150 γρ. μέλι
  • 70 γρ. γάλα αμυγδάλου
  • 20 γρ. ινδοκάρυδο
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου
  • 5 αβγά

Για το σερβίρισμα

  • 40 γρ. αμύγδαλο φιλέ


Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved