Συνταγή για τηγανίτες χωρίς γλουτένη από τον Άκη Πετρετζίκη
Ευ Ζην / Γλυκά
Συστατικά
- 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή
- 1 1/2 κ.σ. μαγιά ξηρή, χωρίς γλουτένη
- 400 γρ. γάλα, χλιαρό
- 300 γρ. νερό, χλιαρό
- 450 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, χωρίς γλουτένη
- 1/2 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- βούτυρο
- σιρόπι αγαύης
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com