Συνταγή για κορμό παγωτού με κεράσια από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Παγωτά
Συστατικά
- 80 γρ. αμύγδαλα, λευκά
- 400 γρ. ρικότα
- 230 γρ. μέλι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 550 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 100 γρ. κουβερτούρα 65%
- 100 γρ. σμέουρα (raspberries), φρέσκα
- 150 γρ. κεράσια, φρέσκα, κομμένα στη μέση χωρίς κουκούτσι
- φύλλα μέντας, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com