Συνταγή για κορμό παγωτού με κεράσια από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Παγωτά

Συστατικά

  • 80 γρ. αμύγδαλα, λευκά
  • 400 γρ. ρικότα
  • 230 γρ. μέλι
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 550 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 100 γρ. κουβερτούρα 65%
  • 100 γρ. σμέουρα (raspberries), φρέσκα
  • 150 γρ. κεράσια, φρέσκα, κομμένα στη μέση χωρίς κουκούτσι
  • φύλλα μέντας, για το σερβίρισμα

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved