Συνταγή για βολοβάν από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Σνακ & Σάντουιτς
Συστατικά
- 420 γρ. φύλλα σφολιάτας Χρυσή Ζύμη
- 1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ νερό
Για την 1η γέμιση
- 150 γρ. μανιτάρια champignon, σοταρισμένα
- 1 κρεμμύδι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 κ.σ. κύμινο
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.σ. θυμάρι
Για τη 2η γέμιση
- 3 αβγά, βρασμένα
- 100 γρ. σπιτική μαγιονέζα
- 1 κ.γ. κάρι
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 1/2 κ.γ. χυμό λεμονιού
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
Για την 3η γέμιση
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 150 γρ. τυρί κρέμα
- 200 γρ. καπνιστό σολομό
- πιπέρι
- 1 κ.γ. μουστάρδα, ντιζόν
- 1 κ.σ. άνηθο
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com