Συνταγή για αθερίνα τηγανητή με σάλτσα ταρτάρ από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια

Συστατικά


Για τα ψάρια

  • 1 κιλό αθερίνα
  • ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για το πανάρισμα

  • 150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 100 γρ. σιμιγδάλι
  • 2 κ.γ. αλάτι
  • 1/2 κ.γ. πιπέρι
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
  • 1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά

Για το σερβίρισμα


Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved