Συστατικά
- 1 φέτα ψωμί, χωρίς κόρα
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- 1 κ.γ. μάραθο, σπόροι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο, + έξτρα για το τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- 450 γρ. κιμά χοιρινό
- 320 γρ. μοτσαρέλα, σε μπαλάκια
- αλεύρι γ.ο.χ.
Για τη σάλτσα
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. ξίδι
- 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 125 γρ. νερό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com