Συνταγή για Πάβλοβα με κόκκινα φρούτα και λευκή σοκολάτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Γλυκά

Συστατικά


Για τη μαρέγκα

  • 150 γρ. ασπράδια, από 5 μέτρια αβγά
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη

Για τη γκανάς

  • 5 γρ. φύλλα ζελατίνης
  • 220 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 50 γρ. γλυκόζη
  • 170 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
  • 330 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για το σερβίρισμα

  • φράουλες
  • σμέουρα (raspberries), φρέσκα
  • μαύρα μούρα (blackberries)
  • μύρτιλα (blueberries)
  • κουβερτούρα γάλακτος, λιωμένη
  • δυόσμο, φρέσκο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved