Συνταγή για Πάβλοβα με κόκκινα φρούτα και λευκή σοκολάτα από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Γλυκά
Συστατικά
Για τη μαρέγκα
- 150 γρ. ασπράδια, από 5 μέτρια αβγά
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 150 γρ. ζάχαρη άχνη
Για τη γκανάς
- 5 γρ. φύλλα ζελατίνης
- 220 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 50 γρ. γλυκόζη
- 170 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
- 330 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σερβίρισμα
- φράουλες
- σμέουρα (raspberries), φρέσκα
- μαύρα μούρα (blackberries)
- μύρτιλα (blueberries)
- κουβερτούρα γάλακτος, λιωμένη
- δυόσμο, φρέσκο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com