Συστατικά
Για τα νιόκι
- 250 γρ. ρικότα
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κρόκο, από μεσαίο αβγό
- 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 30 γρ. παρμεζάνα
- αλεύρι γ.ο.χ., για τη ζύμη
Για τη σάλτσα
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 κ.γ. θυμάρι
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 30 γρ. παρμεζάνα
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- παρμεζάνα
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com