Συνταγή για ψαρονέφρι με προσούτο (Saltimbocca alla Romana) από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας

Συστατικά


  • 500 γρ. ψαρονέφρι
  • 200 γρ. προσούτο, σε φέτες
  • 15 φύλλα φασκόμηλου
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 30 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 80 γρ. βούτυρο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 400 γρ. κρασί λευκό, γλυκό

Για το σερβίρισμα

  • πατάτες baby, βρασμένες
  • καρότα, βρασμένα
  • φύλλα φασκόμηλου
  • πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved