Συνταγή για ψαρονέφρι με προσούτο (Saltimbocca alla Romana) από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
- 500 γρ. ψαρονέφρι
- 200 γρ. προσούτο, σε φέτες
- 15 φύλλα φασκόμηλου
- αλάτι
- πιπέρι
- 30 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 80 γρ. βούτυρο
- 1 σκ. σκόρδο
- 400 γρ. κρασί λευκό, γλυκό
Για το σερβίρισμα
- πατάτες baby, βρασμένες
- καρότα, βρασμένα
- φύλλα φασκόμηλου
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com