Συνταγή για κεφτεδάκια με κουσκούς από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
Για τα κεφτεδάκια
- 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1/2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 2 κ.γ. κόλιανδρο, τριμμένο, ξερό
- 2 κ.γ. κύμινο, τριμμένο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- αλεύρι γ.ο.χ., για αλεύρωμα
- ηλιέλαιο, για τηγάνισμα
- αμύγδαλο φιλέ, καβουρδισμένο για το σερβίρισμα
Για το κους κους
- 200 γρ. κους κους
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο, +έξτρα για πασπάλισμα
- 1 κύβο κότας
- 1/2-1 κ.γ. χαρίσα
- 250 ml νερό
- 1/3 ματσάκι κόλιανδρο, κομμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com