Συστατικά
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 1 πιπεριά τσίλι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ. μοσχάρι, κιλότο
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για τη μαρινάδα
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 κ.γ. κύμινο, σε σπόρους
- 1 κ.γ. κόλιανδρο, σε σπόρους
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
Για τη σάλτσα γιαουρτιού
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1/2 κύμινο, σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. κόλιανδρο, σε σκόνη
- πιπέρι
- αλάτι
Για τη σάλτσα ντομάτας
- 2 ντομάτες
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/4 ματσάκι κόλιανδρο, φρέσκο
- αλάτι
- πιπέρι
- χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
- ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
Για το σερβίρισμα
- 6 τορτίγιες
- φέτες λάιμ
- κόλιανδρο, φρέσκο
- 150 γρ. mix τυριών, τριμμένων
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com