Συστατικά
- 500 γρ. κολοκυθάκι, τριμμένο
- 200 γρ. φέτα, τριμμένη
- 1 ματσάκι βασιλικό, ψιλοκομμένο
- 1/3 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι δυόσμο, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
- 1 κ.γ. κοφτό κύμινο, τριμμένο
- 2 πρέζες μπούκοβο
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 αβγά
- 80 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- αλάτι
- πιπέρι
- κόλιανδρο, φρέσκο, για το σερβίρισμα
- φέτες λάιμ, για το σερβίρισμα
Για τη σως
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.γ. κοφτό κύμινο
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com