Συνταγή για πάβλοβα με φράουλα από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Γλυκά
Συστατικά
- 150 γρ. ασπράδια, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 πρέζα αλάτι
- 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 βανιλίνες
- 150 γρ. ζάχαρη άχνη
Για τη σύνθεση
- 200 γρ. μαρμελάδα φράουλα
- 250 γρ. σαντιγί
- 100 γρ. φράουλες
Για το σερβίρισμα
- 80 γρ. μαρμελάδα φράουλα
- δυόσμο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com